Новини
РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕНИС ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР
вторник, 19 юни 2012

tennis1.jpgОт 20 до 23 юни 2012г. на тенис комплекс „Спорт палас” в гр. Сливен, ще се проведе Републиканското първенство по тенис за служители на МВР. Заявки за участие са подали над 30 служители от различните структури на МВР.
Организатори на турнира са Спортна асоциация МВР и ОД МВР Сливен с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".
Официалното откриване е на 21.06.2012 г. от 10:15ч.

 
РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕГЛЕД ПО СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР
понеделник, 18 юни 2012

rp_strelba_smolian2011.jpgОт 19 до 22 юни 2012г. в гр. Смолян в стрелбището на областната дирекция, ще се проведе републиканския преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР. В него ще вземат участие 130 служители от 24 дирекции.
Организатори на турнира са Спортна асоциация МВР и ОД МВР Смолян с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".
Официалното откриване е на 20.06.2012г. от 11:00ч. пред ОД МВР Смолян.

 
БУРГАС БЕ ДОМАКИН НА ПЪРВИЯ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ ПО БОЙНИ СПОРТОВЕ „МЛАДИ ПРИЯТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА”
сряда, 13 юни 2012

mpp_burgas_2012.jpgНа 9 и 10 юни 2012 г. в спортна зала „Младост” в гр. Бургас се проведе Първия Балкански фестивал по бойни спортове „Млади приятели на полицията”. В спортната надпревара се включиха над 300 деца, юноши, девойки, мъже и жени от над 30 клуба от Балканите.
Събитието бе организирано от Спортната асоциация на МВР, Централния полицейски таекуон-до клуб и община Бургас и се провежда под патронажа на кмета Димитър Николов. Старши комисар Борис Димитров – директор на дирекция „Човешки ресурси” в МВР лично приветства участниците и организаторите. Също така заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов поздрави състезателите във фестивала с пожеланието той да стане традиционен и да бъде продължение на всички добри инициативи, които има Спортната асоциация на МВР.
На церемонията с приветствени думи към участниците се обърнаха областният управител на Бургас Константин Гребенаров, заместник-кметът д-р Лорис Мануелян, комисар Иван Младенов – генерален секретар на Спортната асоциация на МВР, Венцислав Игнатов – председател на Управителния съвет на Централния полицейски таекуон-до клуб, и комисар Милен Димитров – директорна Областната дирекция на МВР.
На откриването бяха представени демонстрации по таекуон-до ITF, карате, айкидо и джудо както и на детски мажоретен състав от гр. Бургас. На Фестивала се проведоха състезания по таекуон-до ITF, таекуон-до WTF и кик бокс. В първенството по таекуон-до ITF състезателите участваха във всички индивидуални и отборни дисциплини - туль, спаринг, специална техника, силов тест и традиционен спаринг, като Централният полицейски таекуон-до клуб представи атрактивна демонстрация, в която участваха световната шампионка по полицейска лична защита Ваня Божкова и европейските вицешампиони Димитър Дойчев и Християн Цанков от шампионата на Стария континент по таекуон-до ITF в Марибор, Словения.

/Снимки/

 
ЗОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА В ГРАД ПЛОВДИВ
петък, 08 юни 2012

plz_zona_plovdiv_2012.jpgНа 8 юни тази година в спортна зала Олимпия в град Пловдив, беше проведена V зона от Националния преглед по Полицейска лична защита за служители на МВР.
В състезанието взеха участие над 20 служители от 10 дирекции.
На първо и второ място се класираха състезателите от СК ОД МВР Пловдив, а третото място си разделиха отборите на СК СПС Кърджали и СК СПС Пловдив.
Състезанието беше организирано от Спортна Асоциация МВР с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".

 
ПОЛИЦАИ МЕРЯТ СИЛИ В ЗОНАЛНИ ПЪРВЕНСТВА ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА И КАРАТЕ
сряда, 06 юни 2012

plz_zona_sofia_2012.jpgНа 6 юни тази година в залата на Стадион Раковски в град София, бяха проведени I и VI зона от Националния преглед по Полицейска лична защита и Карате за служители на МВР. В състезанието взеха участие над 40 служители от 19 дирекции.
В дисциплината ПЛЗ призовите места бяха завоювани от СК ОД МВР Благоевград в зона I и СК СОБТ в зона VI.
Златни медали при мъжете и жените в дисциплината Карате - „ОУПЪН” спечелиха Станислав Петров и Храбромира Хараланова.
Състезанието беше организирано от Спортна Асоциация МВР с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".

 
ПЛОВДИВЧАНИ ЗАЩИТИХА ТИТЛАТА СИ НА ФУТБОЛЕН ПЪРВЕНЕЦ СРЕД СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР
неделя, 03 юни 2012

rp_futbol2012.jpgЗавърши Националното първенство по футбол за служители на МВР. В периода 27.05. – 03.06.2012 г. на терените на община Несебър бяха изиграни 30 срещи. Организаторите от „Спортна асоциация” – МВР и СК „Свети Никола” при ОД МВР Бургас, съвместно с любезните домакини осигуриха отлични условия за изява на спортистите. Поройните дъждове поставиха на изпитание качествата и издръжливостта на футболистите, но своевременно обезпечените игрища с изкуствено покритие не позволиха отлагане на двубои от програмата.
/Снимки/
Срещите преминаха в духа на честната игра и бяха ръководени от квалифицирани рефери, осигурени от Бургаската съдийска колегия и отборите участници. След изиграване на двубоите от груповата фаза се откроиха претендентите за титлата – СК „МВР Пловдив”, ПСК „София” - СДВР, „Спартак” - Враца, СК „Свети Никола” – Бургас, СК „Боил”, СК „Верея 2006” – Стара Загора, сборният отбор на ДСПС и СОБТ и клубът при ОД МВР София. Изненадващо беше слабото представяне на миналогодишния финалист СК „МВР Плевен”, които не успя за запише победа от изиграните срещи.
След оспорваните двубои от елиминаторната фаза, до финала достигнаха единадесеторките на СК „МВР Пловдив” и СК „Спартак” – Враца. Победителят беше определен с попадение на Г. Христозов и титлата за поредна година замина за града под тепетата.
Голмайстори на първенството станаха Г. Христозов (Пловдив), А. Ангелов (ДСПС) и Е. Борисов (НСО).
Призът за честна игра бе присъден на СК „Боил” и СК „Добротица 2006” – Добрич. Гости на турнира за официалната част по награждаването бяха директорът на ОДМВР Бургас комисар Милен Димитров, началниците на СУ ПБЗН и ОУ ПБЗН Пловдив комисари Огнян Методиев и Румен Димчев, кметът на община Поморие господин Иван Алексиев и председателят на СК „Черноморец“ Поморие господин Калоян Панайотов.

Състезанието се проведе с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".
/КЛАСИРАНЕ/

 
<< Първа < Предишна 71 72 73 74 Следваща > Последна >>

Резултати 421 - 426 от 443
юни 2024
юли 2024
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 23
1
2
Седмица 24
3
4
5
6
7
8
9
Седмица 25
10
11
12
13
14
15
16
Седмица 26
17
18
19
20
21
22
23
Седмица 27
24
25
26
27
28
29
30

Млади приятели на полицията

RSS

Анкета

Полезен ли Ви беше сайта www.sa-mvr.com
 
© 2024 Спортна асоциация МВР