Новини
Първата европейска полицейска купа по плажен футбол.
вторник, 19 септември 2017

2017_sa_plajen.jpg

От 9 до 14 септември 2017 г. в к.к. "Златни пясъци"  се проведе първата европейска полицейска купа по плажен футбол.

Организатори на спортното събитие бяха Европейският полицейски спортен съюз (USPE) и "Спортна асоциация - МВР" (СА - МВР). Официални лица на турнира бяха : делегатът на USPE г-н Мариус  Ката-читига ( Румъния), комисар Андрей Ангелов - заместник-директор на ОДМВР - Варна и г-н Чавдар Атанасов - генерален секретар на СА - МВР и директор на ЦБПС при Академия на МВР.

Носител на първата европейска купа по плажен футбол стана воденият от главен инспектор Георги Савов представителен отбор на България, победил Русия с 4:3 на финала. На трето место се класира националният отбор на Унгария.

При награждаването на победителите беше прочетен поздравителен адрес от заместник-министъра на МВР г-н Стефан Балабанов.

Снимков материал може да разгледате тук.  

 

 

 
Републиканско първенство по плажен волейбол за служители на МВР 2017 г.
понеделник, 18 септември 2017

2016 plajen  volleyball_2.jpg

От 11 до 14 септември 2017 в к.к Златни пясъци се проведе Републиканското първенство по плажен волейбол за служители на МВР. Участие взеха тринадесет мъжки и две женски двойки от девет спортни клуба от Министерството на вътрешните работи.

Първенството беше открито от г-н Симеон Делисивков - председател на Централен полицейски волейболен клуб. Наградите на призьорите бяха връчени от комисар Андрей Ангелов - Заместник - директор на ОДМВР - Варна.

Класиране:

Мъже:

1. Христо Христов и Калоян Канев - РДПБЗН Варна

2. Тунчер Хайдаров и Петър Карагяуров - ОД МВР Кърджали

3. Деян Любомиров и Тихомир Пелов - ОДМВР Варна

4. Петър Милушев и Свилен Филипов - РДПБЗН Варна

Жени

1. Мая Томова и Ивета Макавеева - ОДМВР Варна

2. Димитрина Кръстева и Димитрина Милкова - Смесена двойка /Варна - София/

 
Републиканско първенство по плажен футбол за служители на МВР - Златни пясъци 2017 г.
сряда, 13 септември 2017

plajen footbol 2014.jpg

От 04 до 08 септември 2017 г. в КК „Златни пясъци“ се проведе републиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР.

В първенството участваха 7 отбора от вътрешното министерство. Шампиони в надпреварата станаха представителите на СК ПСК - София. Официални гости на турнира бяха: комисар Андрей Ангелов - Заместник - директор на ОДМВР - Варна, г-н Чавдар Атанасов - генерален секретар на Спортна асоциация - МВР и главен инспектор Георги Савов - член на управителният съвет на СА - МВР.

За най-добър вратар на турнира беше избран Константин Иванов от СК СДВР, наградата за "ферплей" спечели отбора на СК Бойл, а голмайстор на републиканско първенство по плажен футбол за служители на МВР за 2017 г. стана Никола Данчев от АПСК - Пловдив с 12 попадения.

Класиране:

1. СК СДВР - София

2. СК Миграция

3. СК Спартак - Враца

4. СК Вътрешна сигурност

5. СК АПФК - Пловдив

6. СК Кюстендил

7. СК Бойл

Снимков материал може да разгледате тук .

 
Републиканско първенство по тенис за служители на МВР - Албена 2017 г.
понеделник, 11 септември 2017

2017_tenis_novina.jpg

От 30.08 до 02.09.2017 г. в к.к Албена се проведе републиканското първенство по тенис за служители на МВР. В него взеха участие 52 състезатели от 16 дирекции на вътрешното министерство.

Шампион на сингъл стана Венци Петров от РДПБЗН – Пловдив, а на двойки Константин Андонов от ДАНС и Павел Николов от Академия на МВР.

Първи в отборното класиране се нареди отборът на РДПБЗН - Пловдив , втори СК на НСО, а трети останаха състезателите от ОДМВР - Варна.

Купата за честна игра отиде при представителите на СДВР.

Снимков материал може да разгледате тук .

 
36-ти Републикански преглед по Полицейска лична защита и 34- то Републиканско първенство по карате за служители на МВР
сряда, 06 септември 2017
Plz 2017 kranevo.jpg

В периода 29.08 - 01.09.2017 г, в  град Кранево се проведе 36-ти Републикански преглед по полицейска лична защита и 34- то Републиканско първенство по карате за служители на МВР.

В двете първенства премериха сили 80 състезатели от 17 дирекции на МВР, добили право на участие след шест квалификационни зонални първенства . Шампион по полицейска лична защита стана  отборът на ОДМВР Русе, следван  от ОДМВР Пловдив, ОДМВР Бургас и ОДМВР Кърджали, показали отлично владеене на реалните техники за защита.   

В състезанието по олимпийско карате доминираха състезателите 

на ГДНП - МВР, СДВР и  ОДМВР Русе, а в отборната надпревара  отново шампиони станаха русенци  .  

В крайното комплексно класиране от двата спорта първи е отборът  на ОДМВР Русе, следван от   СДВР и ОДМВР Пловдив.

Състезанията бяха предшествани от технически семинар. Занятията се водеха от полицейските инструктори Станислав Карастоянов, Ивайло Димитров и Емил Ковачев под ръководството на главният инструктор на МВР шихан Тони Петров.

След първенствата се проведе изпит за техническа степен „Дан” по системата "Полицейска лична защита". Черни колани заслужиха инструкторите Тодор Владимиров от ОДМВР В. Търново, Христо Христов от ОДМВР Габрово, Иван Иванов и Милен Генчев от ОДМВР Стара Загора.

Класирането може да видите тук. 

Снимков материал може да разгледате тук.

 
ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦА ПО КАРАТЕ И ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА
понеделник, 17 юли 2017
Novina Deca.jpg

Под надслов „Млади приятели на полицията” в град Варна се проведе три дневно обучение на деца, юноши и девойки  от 6  до 16 години по полицейска лична защита и карате. Мероприятието се организира от Централен полицейски карате джу джицу клуб със съдействието  на Центъра за специализация и професионална подготовка при Академия на МВР град Варна с основна цел  възпитание в ред и законност на подрастващите. Наред с целенасоченото обучение в дисциплината „кумите” се практикуваха и техники от полицейската лична защита със и без помощни средства. Особен интерес сред участниците предизвика посещенето на музейната оръжейна сбирка в центъра, видовете полицейско оборудване и демонстрациите на мото и автопатрула.    

 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 55 - 60 от 313
юни 2019
юли 2019
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 22
1
2
Седмица 23
3
4
5
6
7
8
9
Седмица 24
10
11
12
13
14
15
16
Седмица 25
17
18
19
20
21
22
23
Седмица 26
24
25
26
27
28
29
30

Млади приятели на полицията

RSS

© 2019 Спортна асоциация МВР