Новини
Републиканско първенство по футбол за служители на МВР, Албена 2019 г.
четвъртък, 06 юни 2019

stnikola2014.jpg

От 27 май до 02 юни 2019 г., в к.к. „Албена“ се проведе републиканското първенство по футбол за служители на МВР. Турнирът беше администриран от „Спортна асоциация – МВР“. Участваха 16 отбора с близо 320 служители на МВР и курсанти от АМВР. Състезателите бяха настанени в хотелите „Славуна“ и „Мура“ в курорта.

Изиграха се всичките 29 мача заложени в програмата на турнира, отборите бяха разпределени в четири групи по четири отбора. Победителите в тях играха директно полуфинали. Беше решено да бъдат присъдени две трети места и бронзови медали да получат двата отбора, загубили тези мачове.

Интересен момент от първенството беше класирането на отбора на СК „МВР Пловдив“ за полуфиналите. То стана чрез жребий, тъй като всички показатели между тях и МВР Перник бяха еднакви. Съдбата даде предимство на пловдивчани, като перничани останаха втори в групата с положителна голова разлика и нито един допуснат гол в собствената врата. Финалната среща между СК „МВР Пловдив“ и СК „Спартак“ при ОД МВР Враца се проведе на 02.06.2019 г. с начален час 10.00 часа на стадион „Албена 1“. Победител в мача с резултат 2-0 и първенец на турнира, за четвърти пореден път, стана единайсеторката на СК „МВР Пловдив“. Срещата беше коректна и на добро спортно - техническо ниво. На трето място завършиха отборите на ПСК „СОФИЯ“ и СК „МВР Плевен“.

Голмайстор на първенството е Али Алиев (ПСК „СОФИЯ“) с 5 попадения. Наградата за честна игра получи съставът на МВР Перник.

Първенството премина в духа на честната игра и високи спортно-технически умения от страна на състезателите.

Пълното класиране може да видите тук.

 
Републиканското първенство по шахмат за служители на МВР 2019 г.
вторник, 21 май 2019

shahcove.jpg

От 13 до 15 май 2019 г. в к.к "Бакаджика" - гр. Ямбол се проведе петото Републиканското първенство по шахмат за служители на МВР организирано от "Спортна асоциация - МВР".

В състезанието взеха участие 24 представители от 12 спортни клуба и дирекции.

Първенството се проведе по швейцарска система в девет кръга за класически шахмат и дисциплината "Блиц".

В индивидуалното класиране при класически шахмат победител стана Асен Стефанов от ОДМВР - Перник, а при БЛИЦ шампион стана Петър Делчев от ОДМВР Варна. В отборната надпревара победители станаха представителите на ОДМВР Варна. Наградите връчи г-н Юлиан Арнаудов главен експерт от ЦБПС.

Снимков материал може да разгледате тук.  

Крайно класиране. 

 
23 - ти турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР "Бинев, Трошанов, Ангелов"
петък, 10 май 2019

2019_novina_bin_tr_ang.jpg

 

На 03 май 2019 г. в гр. София на стрелбищния комплекс на АМВР се проведе 23 - тото издание на турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР "Бинев, Трошанов, Ангелов". В него взеха участие 98 служители от 18 дирекции от цялата страна. На церемонията по официалното откриване на турнира присъстваха: г-н Младен Маринов - Министър на вътрешните работи, г-н Стефан Балабанов - Заместник-министър на вътрешните работи, главен комисар ИВАЙЛО ИВАНОВ - главен секретар на МВР, старши комисар Николай Спасов - Директор ОДМВР - София, както и роднини на загиналите колеги Йордан Бинев, Красимир Трошанов и Ангел Ангелов.

При мъжете пръв се класира Цанко Близнаков oт ОДМВР Пазарджик, a при жените победителка стана Велина Гайдарова от Дирекция Жандармерия. Шампион в крайното комплексно класиране е отборът на дирекция Жандармерия.

 

Крайно класиране.

Снимков материал може да разгледате тук.

 

 

 
Европроект подпомага родители да мотивират децата да спортуват.
сряда, 08 май 2019

bat_proekt.jpg

Европроект подпомага родители да мотивират децата да спортуват. Централен полицейски таекуон-до клуб работи по международен проект към Европейската комисия по програма Еразъм +, под наслов „Таекуон-до за ума: защити черен колан в ценности“ (Taekwon-do for the mind: "Get black belt in Values“) с номер 603016-EPP-1-2018-1-BG-SPO-SSCP. В продължение на година и половина по проекта ще се разработи програма, която ще развива модели, които ще позволят използването на ценностите на Таекуон-До извън залата, като приобщи за каузата и родителите на участващите в проекта деца на възраст между 7 и 11 години. Партньорски организации са Hellenic Quadrathlon Federation (Гърция) и Taekwon-Do club Ahac (Словения). Дейностите ще бъдат ръководени от председателя на Централен полицейски таекуон-до клуб - Бисер Манчев. Този проект допълнително ще допринесе за развитието на програмата „Млади приятели на полицията“.

 
Републикански турнир по стрелба "Величко Величков" - Плевен 2019 г.
петък, 12 април 2019

2015 rp_pleven.JPG

На 08 до 10 април 2018 г. в гр. Плевен се проведе традиционният републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР - „Величко Величков”. Организатори на събитието бяха "Спортна асоциация - МВР" и ОДМВР - Плевен. В тазгодишното издание на турнира взеха участие 107 служители от 19 отбора. Заместник - директора на ОДМВР Плевен комисар Петър Енчев откри турнира и награди победителите.

При мъжете пръв се класира Динко Терзийски от СОБТ, a при жените победителка стана Мария Ботева от ГДНП . Шампион в крайното комплексно класиране е отборът на ОД МВР Плевен.

Пълното класиране може да намерите тук .

Снимки от събитието можете да разгледате тук.

 
Девето републиканско първенство по футзал за служители на МВР - Стара Загора 2019 г.
понеделник, 01 април 2019

futs2014.jpg

От 25 до 29 март 2019 г. в гр. Стара Загора се проведе деветото републиканско първенство по футзал за служители на МВР. Организатори на мероприятието бяха „Спортна асоциация – МВР“ и община Стара Загора.

Голмайстор на първенството стана Кристиян Иванов от ПСК - София, най - добър врата  Златко Златев от  СК ОДМВР - Русе, наградата за феърплей спечели състава на СК при Дирекция "Вътрешна сигурност" .

Наградите на победителите бяха връчени от Директора на ОДМВР Стара Загора - старши комисар Стоян Стоянов, Зам.-директора на ОДМВР Стара Загора и началник - отдел "Криминална полиция" - комисар Димитър Яръков, г-н Чавдар Атанасов - директор на ЦБПС и генерален секретар на СА – МВР и Заместник - кмета на Община Стара Загора г-жа Красимира Чахова.

Крайно класиране:

1. СК Пловдив

2. СК ОДМВР - Русе

3. СК Верея 2006

4. СК ПСК - София

5. СК ОДМВР Стара Загора

6. СК ОДМВР - Пазарджик

7. СК Дирекция "Вътрешна сигурност"

Снимков материал може да видите тук.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 43 - 48 от 354
септември 2020
октомври 2020
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 36
1
2
3
4
5
6
Седмица 37
7
8
9
10
11
12
13
Седмица 38
14
15
16
17
18
19
20
Седмица 39
21
22
23
24
25
26
27
Седмица 40
28
29
30

Млади приятели на полицията

RSS

© 2020 Спортна асоциация МВР