Новини
Републиканското първенство по тенис на маса за служители на МВР - Чепеларе 2019 г.
четвъртък, 04 юли 2019

2019_tenis_novina.jpg

От 24 до 27 юни 2019 г. в гр. Чепеларе се проведе четиринадесетото републиканското първенство по тенис на маса за служители на МВР. В първенството участваха 92 състезатели от 18 спортни клуба към СА - МВР. Главен организатор на първенството беше "Спортна асоциация - МВР", а съорганизатор Българска федерация по тенис на маса. Първенството по тенис на маса беше открито от г-н Стефан Китов - председател на Българска федерация по тенис на маса.

Наградите на победителите бяха връчени от г-н Юлиан Арнаудов - главен експерт в Центъра по бойна подготовка и спорт към Академия на МВР. В индивидуалната надпревара шампиони при мъжете стана Кирил Лазаров от ГДГП, а при жените Светослава Николова от Академия на МВР. В дисциплината двойки мъже победиха Станислав Цонев и Стоян Кордов от ГДПБЗН, а при жените Дияна Котева и Светослава Николова от АКАДЕМИЯ МВР.

В отборното класиране с първо място бяха отличени представителите на АКАДЕМИЯ МВР при жените и Главна Дирекция Пожарна Безопасност и Защита на Населението при мъжете.

Пълното класиране може да видите тук .

Снимки от събитието можете да разгледате тук.

 
Републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР - Варна 2019 г.
понеделник, 01 юли 2019

2019_RP_strelba.jpg

От 24 до 28 юни 2019 г. в гр. Варна се проведе републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР. В надпреварата взеха участие 89 служители от 18 спортни клуба към "Спортна асоциация - МВР".

Официални гости на турнира бяха: Директора на ОДМВР Варна - старши комисар Даниел Пашов и заместник-директора на ЦСПП Варна - главен инспектор Живко Станев. Шампиони както при мъжете така и при жените в тазгодишното издание на турнира станаха представителите на ОДМВР Варна. Републиканският преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР беше закрит от началник - отдел Охранителна полиция комисар Илиян Илиев.

Снимки от състезанието може да разгледате тук.

 
Републиканско първенство по плуване за служители на МВР - Варна 2019 г.
петък, 28 юни 2019

2015_PLUVANE.jpg

В периода 11.06. – 13.06.2019 година в НСБ „Спортапалас“ – град Варна се проведе републиканското първенство по плуване за служители на МВР. Мероприятието се администрира от „Спортна асоциация – МВР“.

Участваха 61 плувци от 18 спортни клуба, като за поредна година броят на състезателите нараства. Първенството премина при отлична организация с добри спортни постижения в рамките на два състезателни полудни.

Отборни победители станаха състезателите на ОДМВР Бургас, следвани от тези на Академия на МВР (факултет „Полиция“). Трети останаха плувците на Столичната дирекция. Официални лица на церемониите по откриването и награждаването бяха Симеон Гугалов, член на УС на „Спортна асоциация – МВР“ и Любомир Христов от „Спортна асоциация – МВР“.

Пълното класиране може да видите тук.

Снимки от събитието може да разгледате тук. 

 
Републиканско първенство по волейбол за служители на МВР - Разлог 2019 г.
петък, 14 юни 2019

2019_voleibol_novina.jpg

От 10 до 13 юни 2019 г. в гр. Разлог се проведе Републиканското първенство по волейбол за служители на МВР. В него взеха участие седем спортни клуба, членове на "Спортна асоциация - МВР".

На церемонията по официалното откриване на първенството присъстваха г-н Юлиан Арнаудов - главен организатор на турнира и г-н Симеон Делисивков - председател на Централен полицейски волейболен клуб.

 

Шампион в надпреварата за шеста поредна година стана отбора на РДПБЗН Варна, който надделя над отбора на СДВР с 3:0 гейма. На трето място се класира отбора на СК Спартак при ОДМВР Русе побеждавайки отбора на РДПБЗН Монтана с 2:0.

Пълното класиране може да видите тук.

Снимки от събитието може да разгледате тук. 

 
Републиканско първенство по футбол за служители на МВР, Албена 2019 г.
четвъртък, 06 юни 2019

stnikola2014.jpg

От 27 май до 02 юни 2019 г., в к.к. „Албена“ се проведе републиканското първенство по футбол за служители на МВР. Турнирът беше администриран от „Спортна асоциация – МВР“. Участваха 16 отбора с близо 320 служители на МВР и курсанти от АМВР. Състезателите бяха настанени в хотелите „Славуна“ и „Мура“ в курорта.

Изиграха се всичките 29 мача заложени в програмата на турнира, отборите бяха разпределени в четири групи по четири отбора. Победителите в тях играха директно полуфинали. Беше решено да бъдат присъдени две трети места и бронзови медали да получат двата отбора, загубили тези мачове.

Интересен момент от първенството беше класирането на отбора на СК „МВР Пловдив“ за полуфиналите. То стана чрез жребий, тъй като всички показатели между тях и МВР Перник бяха еднакви. Съдбата даде предимство на пловдивчани, като перничани останаха втори в групата с положителна голова разлика и нито един допуснат гол в собствената врата. Финалната среща между СК „МВР Пловдив“ и СК „Спартак“ при ОД МВР Враца се проведе на 02.06.2019 г. с начален час 10.00 часа на стадион „Албена 1“. Победител в мача с резултат 2-0 и първенец на турнира, за четвърти пореден път, стана единайсеторката на СК „МВР Пловдив“. Срещата беше коректна и на добро спортно - техническо ниво. На трето място завършиха отборите на ПСК „СОФИЯ“ и СК „МВР Плевен“.

Голмайстор на първенството е Али Алиев (ПСК „СОФИЯ“) с 5 попадения. Наградата за честна игра получи съставът на МВР Перник.

Първенството премина в духа на честната игра и високи спортно-технически умения от страна на състезателите.

Пълното класиране може да видите тук.

 
Републиканското първенство по шахмат за служители на МВР 2019 г.
вторник, 21 май 2019

shahcove.jpg

От 13 до 15 май 2019 г. в к.к "Бакаджика" - гр. Ямбол се проведе петото Републиканското първенство по шахмат за служители на МВР организирано от "Спортна асоциация - МВР".

В състезанието взеха участие 24 представители от 12 спортни клуба и дирекции.

Първенството се проведе по швейцарска система в девет кръга за класически шахмат и дисциплината "Блиц".

В индивидуалното класиране при класически шахмат победител стана Асен Стефанов от ОДМВР - Перник, а при БЛИЦ шампион стана Петър Делчев от ОДМВР Варна. В отборната надпревара победители станаха представителите на ОДМВР Варна. Наградите връчи г-н Юлиан Арнаудов главен експерт от ЦБПС.

Снимков материал може да разгледате тук.  

Крайно класиране. 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 43 - 48 от 358
декември 2020
януари 2021
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 49
1
2
3
4
5
6
Седмица 50
7
8
9
10
11
12
13
Седмица 51
14
15
16
17
18
19
20
Седмица 52
21
22
23
24
25
26
27
Седмица 1
28
29
30
31

Млади приятели на полицията

RSS

© 2020 Спортна асоциация МВР