Новини
ВИСОКО ПРИЗНАНИЕ ЗА ГЛАВНИЯ ИНСТРУКТОР НА ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ КАРАТЕ ДЖУ ДЖИЦУ КЛУБ И МВР
неделя, 24 юни 2012

toni-petrov-2012.jpgСедми дан и звание Гранд Мастер по Джу Джицу и Специална Самозащита получи главният инструктор на МВР и Президент на Централен полицейски Карате Джу Джицу клуб Тони Петров.
На официална церемония на 17 юни в град Мадрид, Испания бяха връчени дипломи от Президента на международната Джу Джицу федерация Панайотис Теодорополус и Президента на асоциацията за човешки права, полицейска и военна интервенция Хосе Мария Бенито Гарсия.
Признанието е в следствие на дългогодишна преподавателска дейност в Република България и чужбина, и богатият опит в бойните изкуства и полицейската практика.
Шихан Петров има проведени над 40 обучителни семинари на много национални и международни организации по бойни изкуства и правоохранителни органи в световен мащаб.

 
РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕНИС ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР
вторник, 19 юни 2012

tennis1.jpgОт 20 до 23 юни 2012г. на тенис комплекс „Спорт палас” в гр. Сливен, ще се проведе Републиканското първенство по тенис за служители на МВР. Заявки за участие са подали над 30 служители от различните структури на МВР.
Организатори на турнира са Спортна асоциация МВР и ОД МВР Сливен с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".
Официалното откриване е на 21.06.2012 г. от 10:15ч.

 
РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕГЛЕД ПО СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР
понеделник, 18 юни 2012

rp_strelba_smolian2011.jpgОт 19 до 22 юни 2012г. в гр. Смолян в стрелбището на областната дирекция, ще се проведе републиканския преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР. В него ще вземат участие 130 служители от 24 дирекции.
Организатори на турнира са Спортна асоциация МВР и ОД МВР Смолян с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".
Официалното откриване е на 20.06.2012г. от 11:00ч. пред ОД МВР Смолян.

 
БУРГАС БЕ ДОМАКИН НА ПЪРВИЯ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ ПО БОЙНИ СПОРТОВЕ „МЛАДИ ПРИЯТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА”
сряда, 13 юни 2012

mpp_burgas_2012.jpgНа 9 и 10 юни 2012 г. в спортна зала „Младост” в гр. Бургас се проведе Първия Балкански фестивал по бойни спортове „Млади приятели на полицията”. В спортната надпревара се включиха над 300 деца, юноши, девойки, мъже и жени от над 30 клуба от Балканите.
Събитието бе организирано от Спортната асоциация на МВР, Централния полицейски таекуон-до клуб и община Бургас и се провежда под патронажа на кмета Димитър Николов. Старши комисар Борис Димитров – директор на дирекция „Човешки ресурси” в МВР лично приветства участниците и организаторите. Също така заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов поздрави състезателите във фестивала с пожеланието той да стане традиционен и да бъде продължение на всички добри инициативи, които има Спортната асоциация на МВР.
На церемонията с приветствени думи към участниците се обърнаха областният управител на Бургас Константин Гребенаров, заместник-кметът д-р Лорис Мануелян, комисар Иван Младенов – генерален секретар на Спортната асоциация на МВР, Венцислав Игнатов – председател на Управителния съвет на Централния полицейски таекуон-до клуб, и комисар Милен Димитров – директорна Областната дирекция на МВР.
На откриването бяха представени демонстрации по таекуон-до ITF, карате, айкидо и джудо както и на детски мажоретен състав от гр. Бургас. На Фестивала се проведоха състезания по таекуон-до ITF, таекуон-до WTF и кик бокс. В първенството по таекуон-до ITF състезателите участваха във всички индивидуални и отборни дисциплини - туль, спаринг, специална техника, силов тест и традиционен спаринг, като Централният полицейски таекуон-до клуб представи атрактивна демонстрация, в която участваха световната шампионка по полицейска лична защита Ваня Божкова и европейските вицешампиони Димитър Дойчев и Християн Цанков от шампионата на Стария континент по таекуон-до ITF в Марибор, Словения.

/Снимки/

 
ЗОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА В ГРАД ПЛОВДИВ
петък, 08 юни 2012

plz_zona_plovdiv_2012.jpgНа 8 юни тази година в спортна зала Олимпия в град Пловдив, беше проведена V зона от Националния преглед по Полицейска лична защита за служители на МВР.
В състезанието взеха участие над 20 служители от 10 дирекции.
На първо и второ място се класираха състезателите от СК ОД МВР Пловдив, а третото място си разделиха отборите на СК СПС Кърджали и СК СПС Пловдив.
Състезанието беше организирано от Спортна Асоциация МВР с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".

 
ПОЛИЦАИ МЕРЯТ СИЛИ В ЗОНАЛНИ ПЪРВЕНСТВА ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА И КАРАТЕ
сряда, 06 юни 2012

plz_zona_sofia_2012.jpgНа 6 юни тази година в залата на Стадион Раковски в град София, бяха проведени I и VI зона от Националния преглед по Полицейска лична защита и Карате за служители на МВР. В състезанието взеха участие над 40 служители от 19 дирекции.
В дисциплината ПЛЗ призовите места бяха завоювани от СК ОД МВР Благоевград в зона I и СК СОБТ в зона VI.
Златни медали при мъжете и жените в дисциплината Карате - „ОУПЪН” спечелиха Станислав Петров и Храбромира Хараланова.
Състезанието беше организирано от Спортна Асоциация МВР с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".

 
<< Първа < Предишна 51 52 53 54 55 56 Следваща > Последна >>

Резултати 313 - 318 от 336
януари 2020
февруари 2020
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 1
1
2
3
4
5
Седмица 2
6
7
8
9
10
11
12
Седмица 3
13
14
15
16
17
18
19
Седмица 4
20
21
22
23
24
25
26
Седмица 5
27
28
29
30
31

Млади приятели на полицията

RSS

© 2020 Спортна асоциация МВР