Новини
ВИСОКО ПРИЗНАНИЕ ЗА ГЛАВНИЯ ИНСТРУКТОР НА ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ КАРАТЕ ДЖУ ДЖИЦУ КЛУБ И МВР
неделя, 24 юни 2012

toni-petrov-2012.jpgСедми дан и звание Гранд Мастер по Джу Джицу и Специална Самозащита получи главният инструктор на МВР и Президент на Централен полицейски Карате Джу Джицу клуб Тони Петров.
На официална церемония на 17 юни в град Мадрид, Испания бяха връчени дипломи от Президента на международната Джу Джицу федерация Панайотис Теодорополус и Президента на асоциацията за човешки права, полицейска и военна интервенция Хосе Мария Бенито Гарсия.
Признанието е в следствие на дългогодишна преподавателска дейност в Република България и чужбина, и богатият опит в бойните изкуства и полицейската практика.
Шихан Петров има проведени над 40 обучителни семинари на много национални и международни организации по бойни изкуства и правоохранителни органи в световен мащаб.

 
РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕНИС ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР
вторник, 19 юни 2012

tennis1.jpgОт 20 до 23 юни 2012г. на тенис комплекс „Спорт палас” в гр. Сливен, ще се проведе Републиканското първенство по тенис за служители на МВР. Заявки за участие са подали над 30 служители от различните структури на МВР.
Организатори на турнира са Спортна асоциация МВР и ОД МВР Сливен с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".
Официалното откриване е на 21.06.2012 г. от 10:15ч.

 
РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕГЛЕД ПО СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР
понеделник, 18 юни 2012

rp_strelba_smolian2011.jpgОт 19 до 22 юни 2012г. в гр. Смолян в стрелбището на областната дирекция, ще се проведе републиканския преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР. В него ще вземат участие 130 служители от 24 дирекции.
Организатори на турнира са Спортна асоциация МВР и ОД МВР Смолян с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".
Официалното откриване е на 20.06.2012г. от 11:00ч. пред ОД МВР Смолян.

 
БУРГАС БЕ ДОМАКИН НА ПЪРВИЯ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ ПО БОЙНИ СПОРТОВЕ „МЛАДИ ПРИЯТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА”
сряда, 13 юни 2012

mpp_burgas_2012.jpgНа 9 и 10 юни 2012 г. в спортна зала „Младост” в гр. Бургас се проведе Първия Балкански фестивал по бойни спортове „Млади приятели на полицията”. В спортната надпревара се включиха над 300 деца, юноши, девойки, мъже и жени от над 30 клуба от Балканите.
Събитието бе организирано от Спортната асоциация на МВР, Централния полицейски таекуон-до клуб и община Бургас и се провежда под патронажа на кмета Димитър Николов. Старши комисар Борис Димитров – директор на дирекция „Човешки ресурси” в МВР лично приветства участниците и организаторите. Също така заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов поздрави състезателите във фестивала с пожеланието той да стане традиционен и да бъде продължение на всички добри инициативи, които има Спортната асоциация на МВР.
На церемонията с приветствени думи към участниците се обърнаха областният управител на Бургас Константин Гребенаров, заместник-кметът д-р Лорис Мануелян, комисар Иван Младенов – генерален секретар на Спортната асоциация на МВР, Венцислав Игнатов – председател на Управителния съвет на Централния полицейски таекуон-до клуб, и комисар Милен Димитров – директорна Областната дирекция на МВР.
На откриването бяха представени демонстрации по таекуон-до ITF, карате, айкидо и джудо както и на детски мажоретен състав от гр. Бургас. На Фестивала се проведоха състезания по таекуон-до ITF, таекуон-до WTF и кик бокс. В първенството по таекуон-до ITF състезателите участваха във всички индивидуални и отборни дисциплини - туль, спаринг, специална техника, силов тест и традиционен спаринг, като Централният полицейски таекуон-до клуб представи атрактивна демонстрация, в която участваха световната шампионка по полицейска лична защита Ваня Божкова и европейските вицешампиони Димитър Дойчев и Християн Цанков от шампионата на Стария континент по таекуон-до ITF в Марибор, Словения.

/Снимки/

 
ЗОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА В ГРАД ПЛОВДИВ
петък, 08 юни 2012

plz_zona_plovdiv_2012.jpgНа 8 юни тази година в спортна зала Олимпия в град Пловдив, беше проведена V зона от Националния преглед по Полицейска лична защита за служители на МВР.
В състезанието взеха участие над 20 служители от 10 дирекции.
На първо и второ място се класираха състезателите от СК ОД МВР Пловдив, а третото място си разделиха отборите на СК СПС Кърджали и СК СПС Пловдив.
Състезанието беше организирано от Спортна Асоциация МВР с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".

 
ПОЛИЦАИ МЕРЯТ СИЛИ В ЗОНАЛНИ ПЪРВЕНСТВА ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА И КАРАТЕ
сряда, 06 юни 2012

plz_zona_sofia_2012.jpgНа 6 юни тази година в залата на Стадион Раковски в град София, бяха проведени I и VI зона от Националния преглед по Полицейска лична защита и Карате за служители на МВР. В състезанието взеха участие над 40 служители от 19 дирекции.
В дисциплината ПЛЗ призовите места бяха завоювани от СК ОД МВР Благоевград в зона I и СК СОБТ в зона VI.
Златни медали при мъжете и жените в дисциплината Карате - „ОУПЪН” спечелиха Станислав Петров и Храбромира Хараланова.
Състезанието беше организирано от Спортна Асоциация МВР с финансовата подкрепа от Министерство на физическото възпитание и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички".

 
<< Първа < Предишна 41 42 43 44 45 46 Следваща > Последна >>

Резултати 253 - 258 от 276
март 2018
април 2018
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 10
1
2
3
4
Седмица 11
5
6
7
8
9
10
11
Седмица 12
12
13
14
15
16
17
18
Седмица 13
19
20
21
22
23
24
25
Седмица 14
26
27
28
29
30
31

Млади приятели на полицията

RSS

© 2018 Спортна асоциация МВР