Новини
21 - ви турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР "Бинев, Трошанов, Ангелов"
сряда, 17 май 2017

osv_cov2014.jpg

На 3 май 2017 г. в гр. София на стрелбищния комплекс на АМВР се проведе 21 - вото издание на турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР "Бинев, Трошанов, Ангелов". В него взеха участие 95 служители от 18 дирекции от цялата страна.

На церемонията по официалното откриване на турнира присъстваха директора на СДВР ст. комисар Младен Маринов, директора на ОДМВР - София ст. комисар Георги Григоров и ректора на Академия на МВР ст. комисар доц. д-р Неделчо Стойчев.

Класиране .

Снимков материал

 

 
10 медала на държавното първество по карате за състезателите от Централен полицейски карате джуджицу клуб
вторник, 25 април 2017

Голям успех на държавното първенство по карате за деца до 14 г. юноши и девойки , полицейски служители  Ариф Арифов от ОДМВР Добрич, Димитър Игнатов СДВР, Мариян Петров АМВР ,Ивайло Петров РДГП Аерогари и Добромир Грамов успяха да направят пълноцена подготовка на спортистите си. Медали завоюваха Грацела Йорданова ,Камелия Гергова, Александра Срендева, Томислав Христов, Елин Каменова, Стефания Денева, Антон Алексиев, Кристиян Стоилов и Ивана Касавова. В рамките на шампионата главен инструктор по ПЛЗ Тони Петров презентира система на самозащита предназначена изграждане на инструктори, обучение на  граждани и спортисти и съблюдавайки убочението по карате и спазвайки  законовата рамка на страната и европейския съюз.

Благодаря ви колеги за постигнатите резултати

 
Дванадесети конгрес на Балкански полицейски спортен съюз.
сряда, 19 април 2017

2017_futzal_kongres.jpg

На 5 април 2017 г. в гр. Варна се проведе 12-я конгрес на Балканския полицейски спортен съюз.

България пое председателството на съюза за следващите 2 години. С пълно мнозинство беше избран и новият президент на организацията - г-н Чавдар Атанасов, заместник - председател на "Спортна асоциация - МВР" и директор на ЦБПС / "Център по бойна подготовка и спорт"/.

Определен беше и състава на комисиите. Г-н Георги Савов от ЦБПС беше избран за член на изпълнителната комисия, а инспектор Симеон Гугалов в спортно - техническата комисия. На заседанието бяха уточнени датите за спортния календар и домакинствата на предстоящите първенства.

 
Трети Балкански полицейски шампионат по футзал - Варна 2017 г.
сряда, 19 април 2017

futs2014.jpg

От 04 до 07 април в гр. Варна се проведе трети балкански полицейски шампионат по футзал. В него участваха отбори от Гърция, Кипър, Румъния и България.

Отличната организация на турнира беше осъществена с помощта на Министерство на младежта и спорта и зала Конгресна гр. Варна. На церемонията по откриване присъстваха: г-н Чавдар Атанасов - директор на ЦПБС и зам.-председател на "Спортна асоциация - МВР", г-н Иван Младенов - генерален секретар на "Спортна асоциация - МВР" и г-н Минко Христов - изпълнителен директор на зала Конгресна.

Крайно класиране:

            1. Гърция

            2. Румъния

            3. България

            4. Кипър

Снимки .

Обширен снимков материал можа да намерите в : https://www.facebook.com/KlubPoPlazenFutbolIFutzalNaSaMvr/?fref=ts

 
Трето републиканско първенство по плуване за служители на МВР - Камчия 2017 г.
вторник, 18 април 2017

2017_pluvane_jeni.jpg

За трета поредна година „Спортна асоциация – МВР“ организира и проведе в периода 10.04. – 12.04.2017 г. републиканското първенство по плуване за служители на МВР. Домакин на проявата беше СОК „Камчия“.

Участваха 59 служители от 14 структури на МВР. За първа година в проявата се включиха и курсантите от Академия на МВР. Първенството премина при отлична организация и на високо спортно-техническо ниво. Съдийският апарат беше с републикански ранг от БФПС.

В изключително интересната и оспорвана надпревара отборни победители станаха плувците на СК „Спартак“ – Враца. Второ място заеха служителите от СФК „Свети Никола“ – ОД МВР Бургас, а трети са състезателите на МВР Силистра. Отборите получиха купи от организаторите. За индивидуалното класиране и щафетите, призьорите получиха медали, а заелите от четвърто до шесто място – грамоти.

За оценяване на положените усилия и поощрение на отборите, включили в съставите си и жени, извън официалното класиране, беше направено и комплексно отборно класиране. Победители при него са АМВР (факултет „Полиция“), на второ място са СДВР, а трети – АМВР (факултет „ПБЗН“). Призьорите бяха наградени с купи.

Снимков материал може да разгледате тук .

Класиране

 

 
Републиканско първенство по волейбол за служители на МВР - 2017 г.
четвъртък, 13 април 2017

2015 voleibol news.jpg

От 9 до 12 април 2017 г. в СОК "Камчия" се проведе Републиканското първенство по волейбол за служители на МВР. В него взеха участие девет спортни клуба, членове на "Спортна асоциация - МВР".

На церемонията по официалното откриване на първенството присъстваха г-н Юлиан Арнаудов - главен организатор на турнира и генералният секретар на „Спортна асоциация – МВР“ господин Иван Младенов.

Шампион в надпреварата стана отбора на РДПБЗН Варна, който надделя над отбора на ОДМВР Русе с 2:0 гейма. На трето място се класира отбора на СК МВР Пловдив побеждавайки отбора на ОДМВР Кърджали с 2:0.

Пълно класиране и резултати от срещите тук .

Снимки от първенството тук .

Видео запис от срещите може да наблюдавате в канала на "Спортна асоциация - МВР" в livestream.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 25 - 30 от 268
ноември 2017
декември 2017
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 44
1
2
3
4
5
Седмица 45
6
7
8
9
10
11
12
Седмица 46
13
14
15
16
17
18
19
Седмица 47
20
21
22
23
24
25
26
Седмица 48
27
28
29
30

Млади приятели на полицията

RSS

© 2017 Спортна асоциация МВР