Новини
Благотворителен турнир по мини футбол в памет Емил Шарков.
четвъртък, 21 ноември 2019

2019_sharkov_nowina.jpg

На 14 октомври 2019 г. на спортен комплекс „Спортна зона“ с. Герман се проведе петият благотворителен турнир по мини футбол в памет на загиналият при на изпълнение на служебния си дълг Емил Шарков. В Състезанието участваха дванадесет отбора от спортни клубове към дирекции на вътрешното министерство. Каузата на турнира, организиран съвместно от Спортната асоциация на МВР и Фондация „Емил Шарков“, е в полза на децата на служителите от системата на МВР, загинали при изпълнение на служебния дълг.

Гост на събитието бе Началник на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи г-н Михаил Златанов, който връчи купите на спечелилите отбори. В награждаването се включиха също старши комисар доц. д-р Неделчо Стойчев - ректор на Академия на МВР и зам.-председател на Спортната асоциация на МВР, г-н Чавдар Атанасов - генерален секретар на САМВР и директор на Центъра за бойна подготовка и спорт на МВР, г-н Венцислав Рангелов, г-жа Милена Шаркова - съпруга на Емил Шарков.

Шампион стана отборът на ОДМВР София, надделял във финалния двубой с 2:1 над отбора на „Пътна полиция“. В мача за трето място победител стана тимът на СОБТ.

Призът за Fair play заслужено бе връчен на отбор на ОДМВР - Сливен, а наградата за “Голмайстор на турнира” взе Костадин Кафтанов от „Пътна полиция", а за “Най-добър вратар” Иванов от ОДМВР - Сливен.

Снимков материал може да разгледате тук.

 

 

 

 
4-то Балканско полицейско първенство по футзал
понеделник, 18 ноември 2019

2019_greece.jpg

От 05 до 08 ноември 2019 г. в гр. Лаврио - Гърция се проведе 4-то Балканско полицейско първенство по футзал. Във финалната надпревара участваха 4 отбора България, Гърция, Кипър и Румъния.

Представителният ни отбор се класираха на трето място, като завърши на равно с Румъния в първия мач, загуби от Гърция на полуфинала и победи Кипър в спор за бронзовите медали.

Успоредно със спортното мероприятие се проведе и 14-ят конгрес на Балканския полицейски спортен съюз. Президентът на БПСС г-н Чавдар Атанасов изнесе доклад за дейността на организацията за периода 2017 - 2019 г.

Обсъдени и определени бяха спортните мероприятия за следващите 2 години. За периода 2019 - 2021 г. председателството на съюза бе поето от Гърция. Беше избран нов състав на изпълнителния комитет и техническата комисия, в който влязоха както следва г-н Чавдар Атанасов и г-н Симеон Гугалов.

Следващото събитие на БПСС е първенството по плажен волейбол, което ще се проведе в Кипър.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

 

 

 

 
Предстоящо: Републиканско първенство по бокс за 2019 г.
сряда, 23 октомври 2019

box2014_cov.jpg

Републиканското първенство по бокс ще се проведе в град София от 20 до 22 ноември 2019 г. в Спортен център „Пулев“, гр. София, ул. „Сребърна“, 12.

Регламент.

 
Републикански турнир "Кракра"- по стрелба с пистолет за служители на МВР, Перник 2019 г.
вторник, 22 октомври 2019

2019_canko.jpg

На 18.10.2019 г. в гр. Перник се проведе традиционния Осми републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР - "Кракра". Организатори на събитието бяха "Спортна асоциация - МВР" и ОДМВР - Перник. В тазгодишното издание на турнира взеха участие 83 служители от 14 отбора при структурите на МВР.

На официалното откриване на турнира присъстваха: Областният управител на гр. Перник - г-жа Ирена Соколова, изпълняващият длъжността председател на общински съвет гр. Перник г-н Милан Миланов, зем. кметовете на община Перник : г-н Йордан Павлов, г-н Владислав Караилиев и г-н Денислав Захариев, г-жа Радослава Манова - секретар на община Перник, г-н Калин Баталски - Председател на Окръжен съд - Перник, г-н Ивайло Иванов - Председател на Административен съд - Перник, г-жа Галина Антонова - окръжен прокурор на гр. Перник, г-жа Камелия Ненкова - представител на Районен съд Перник, г-жа Аделина Алексиева - представител на районна прокуратура - гр. Перник, Старши комисар Димитър Попов - Директор на ОДМВР Перник и г-н Чавдар Атанасов ген. секретар на "Спортна асоциация - МВР".

Наградите на победителите бяха връчени от Старши комисар Димитър Попов. Пръв при мъжете се класира Мартин Малинов от ОДМВР Перник, при жените победител стана Александра Атанасова от Академия МВР.

В отборното класиране ОДМВР Перник взеха златото при мъжете, а Академия МВР - при жените. комплексното класиране спечели ОДМВР Плевен.

Пълното класиране може да видите тук.

Снимков материал може да разгледате тук.

 
Oбщо събрание на "Спортна асоциация - МВР",
четвъртък, 17 октомври 2019
SA logo.jpg

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА СПОРТНИТЕ КЛУБОВЕ

ЧЛЕНОВЕ НА „СПОРТНА АСОЦИАЦИЯ – МВР“

Управителният съвет на Сдружение с нестопанска цел "Спортна асоциация - МВР", със седалище и адрес на управление: град София, ул. "Балша" № 18, спортен комплекс "Раковски", на основание чл. 26, ал. 1 от ЗЮЛНЦ и чл. 22, ал. 1 от Устава на сдружението, свиква извънредно общо събрание на членовете на сдружението, което ще се проведе на 19 ноември 2019 г. (вторник) от 13.00 ч. в град София, ул. "Александър Малинов" № 1 (в зала "Европа" на Академия на МВР ), при следния дневен ред :

1. Промяна в Устава на „Спортна асоциация – МВР“ съобразно изискванията на Закона за физическото възпитание и спорта.

2. Разни.

При липса на кворум събранието ще се проведе един час по-късно на същото място и при същия дневен ред, независимо от броя на явилите се членове. 

Регистрацията на делегатите ще започне на 19.11.2019 г. от 12.00 до 13.00 ч. след представяне на: Лична карта;

- Оригинално пълномощно в случай, че делегатът не е представляващият клуба съгласно удостоверението за актуално състояние.

 

ГЕН. СЕКРЕТАР

НА „СПОРТНА АСОЦИАЦИЯ – МВР“:

Чавдар Атанасов

 

 

 

 

 

 

 

П Ъ Л Н О М О Щ Н О

 

 

 

Долуподписаният, ……………………………………………………………………………………, ЕГН …………………….……………..……, л.к. № ……….………………….…….., издадена  на .………………………………. г. от МВР гр. ……………………………….…, в качеството си на Председател на Управителния съвет на …………………………………………………………………………….., регистрирано по ф. д. № ……………./……………….. г. по описа на ………………………………….….. съд, със седалище    в гр. ………………………………………………………………………………………………………., БУЛСТАТ …………………………,

УПЪЛНОМОЩАВАМ :

 

…………………………………………………………………………., ЕГН ……………………….., притежаващ л. к. № ………………………., издадена на ………………..…………….. г. от МВР     гр. ………………, с постоянен адрес в гр. …………………………………………………………..…,

със следните права:

Да представлява …………………………………………………………………………….. на Общо събрание на сдружение „СПОРТНА АСОЦИАЦИЯ – МВР“, насрочено за 19.11.2019 г. от 13.00 ч. в град София, ул. „Александър Малинов“ № 1 (зала „Европа“ на Академия на МВР), с правото да гласува по точките от дневния ред по своя преценка и подписва всякакви документи от името и за сметка на представляваното от мен сдружение.

Настоящото пълномощно да се тълкува в полза на упълномощения.

 

 

      УПЪЛНОМОЩИТЕЛ: ………………………..

 
Уведомление за свикване на общо събрание
сряда, 16 октомври 2019

2019_590cpvk_.jpg

 

Съгласно чл. 26, ал.1 от Устава на сдружение Централен Полицейски Волейболен Клуб се свиква Общо събрание. Събранието ще се проведе на 18 Ноември 2019г. на стадион „Раковски“ кв. Иван Вазов, София, ул. „Балша“ 18 при следният ред:

1. Промени в Устава на клуба – съобразно изискванията на ЗФБС

2. Освобождаване на членове от общото събрание и управителният съвет.

3. Избор на нов управителен съвет и председател на клуба.

4. Разни

гр. София, 14.10.2019

 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 25 - 30 от 354
септември 2020
октомври 2020
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 36
1
2
3
4
5
6
Седмица 37
7
8
9
10
11
12
13
Седмица 38
14
15
16
17
18
19
20
Седмица 39
21
22
23
24
25
26
27
Седмица 40
28
29
30

Млади приятели на полицията

RSS

© 2020 Спортна асоциация МВР