Новини
Национален преглед по Полицейска лична защита и Републиканско първенство по карате за служители на МВР - Варна 2019 г.
вторник, 24 септември 2019

2019_plz_novina.jpg

От 11 до 13 септември 2019 г. в Спортна зала „Юнашки салон” - град Варна се проведе Национален преглед по Полицейска лична защита и Републиканско първенство по карате за служители на МВР.

На церемонията по официалното откриване на първенството присъстваха заместник кмета на гр. Варна - г-н Тодор Иванов, Г-н Кристиян Димитров – Директор Дирекция СПОРТ община Варна, комисар Деян Иванов - началник на ГПУ гр. Варна, г-н Николай Семерджиев - началник - отдел административен ОДМВР Варна и главният инструктор на МВР по Полицейска лична защита шихан Тони Петров - член на Управителния съвет "Спортна асоциация - МВР" .Главен организатор на Републиканското първенство по Полицейска лична защита и карате за служители на МВР беше "Спортна асоциация - МВР", а координатор на събитието старши инспектор Станислав Карастоянов от ГПУ гр. Варна.

В надпреварата взеха участие 55 състезатели от 23 спортни клуба от вътрешното министерство.

Пълното класиране може да видите тук.

Снимков материал може да разгледате тук.

 
Републиканско първенство по плажен футбол за служители на МВР, к.к "Златни пясъци" 2019 г.
четвъртък, 19 септември 2019

2019_RP_plajen_fut_nofina.jpg

От 02 до 06 септември 2019 г. в к.к „Златни пясъци“ се проведе Републиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР. В надпреварата взеха участие 8 отбора ("ПСК София" - СДВР, СК "Спартак" - ОДМВР Враца, СК "ОДМВР - София", СК "Боил", АПСК - Пловдив, РУ Дупница, СК "Миграция", СК "Синдикати - МВР).

Шампион в тазгодишното издание на турнира стана СК "Спартак"- ОДМВР Враца, надделявайки с 4:3 над отбора на "ПСК София" - СДВР в редовното време. На трето място се класира СК "Миграция", побеждавайки категорично с 2:1 представителите на "ОДМВР - София".

Официални гости на турнира бяха: Началника на отдел "Криминална полиция "комисар Пировски и господин Чавдар Атанасов, ген. секретар на "Спортна асоциация - МВР".

За най-добър вратар на турнира беше избран , наградата за "Честна игра" спечели отбора на СК "Боил". Голмайстор на републиканско първенство по плажен футбол за служители на МВР за 2019 г. стана Петко Петков от състава на СК "Спартак" - ОДМВР Враца с 9 попадения. Наградите за честна игра беше връчена на отборите на СК "Боил", РУ Дупница.

Снимков материал може да разгледате тук.

 

 
Републиканско първенство по тенис за служители на МВР - Албена 2019 г.
сряда, 18 септември 2019

2019_tenis_novina.jpg

От 09 до 13 септември 2019 г. в к.к Албена се проведе републиканското първенство по тенис за служители на МВР. В него взеха участие 59 състезатели от 17 спорни клуба.

Надпреварата беше открита от главен експерт Бисер Димитров - представител на "Спортна асоциация - МВР".

Шампион на сингъл стана Васил Марков от СК при НСО, а на двойки Росен Харалампиев и Васил Марков от СК при НСО. При жените на първо място се класира Снежана Топалова от ПСК - София.

Първи в отборното класиране се нареди отборът НСО. Купата за честна игра отиде при Трендафил Златански от СК при РДПБЗН - Пловдив. Наградите за победителите бяха връчени от г-н Ервин Линдбихлер - ръководител сектор спорт в к.к Албена.

Класиране.

Снимков материал може да разгледате тук.

 
Републиканско първенство по плажен волейбол за служители на МВР, КК "Златни пясъци" 2019 г.
понеделник, 16 септември 2019

2019_plajen_volejbol.jpgd

От 09 до 12 септември 2019 г. в к.к Златни пясъци се проведе Републиканското първенство по плажен волейбол за служители на МВР. Участие взеха дванадесет мъжки и шест женски двойки от девет спортни клуба на Министерството на вътрешните работи.

Състезанието откри г-н Симеон Делисивков - председател на Централен полицейски волейболен клуб, а наградите на победителите бяха връчени от г-н Чавдар Атанасов ген. секретар на "Спортна асоциация - МВР".

Снимков материал може да разгледате тук.

Класиране:

Мъже:

 

1. Милен Стоянов / Калоян Канев - СК при РДПБЗН Варна

2. Андрей Николов / Никола Ковачевски - СК при РДПБЗН Бургас

3. Деян Любомиров / Тихомир Пелов - СК МВР Варна

4. Христо Христов / Свилен Филипов - СК при РДПБЗН Варна 

 

Жени:

 

1. Мая Томова / Деница Иванова - СК МВР Варна

2. Мария Митрева / Таня Нейкова - СК МВР Варна

3. Адриана Дачева / Кристина Георгиева - СК Академия на МВР

4. Любима Банева / Богомила Колева - СК Академия на МВР

 
Републиканското първенство по тенис на маса за служители на МВР - Чепеларе 2019 г.
четвъртък, 04 юли 2019

2019_tenis_novina.jpg

От 24 до 27 юни 2019 г. в гр. Чепеларе се проведе четиринадесетото републиканското първенство по тенис на маса за служители на МВР. В първенството участваха 92 състезатели от 18 спортни клуба към СА - МВР. Главен организатор на първенството беше "Спортна асоциация - МВР", а съорганизатор Българска федерация по тенис на маса. Първенството по тенис на маса беше открито от г-н Стефан Китов - председател на Българска федерация по тенис на маса.

Наградите на победителите бяха връчени от г-н Юлиан Арнаудов - главен експерт в Центъра по бойна подготовка и спорт към Академия на МВР. В индивидуалната надпревара шампиони при мъжете стана Кирил Лазаров от ГДГП, а при жените Светослава Николова от Академия на МВР. В дисциплината двойки мъже победиха Станислав Цонев и Стоян Кордов от ГДПБЗН, а при жените Дияна Котева и Светослава Николова от АКАДЕМИЯ МВР.

В отборното класиране с първо място бяха отличени представителите на АКАДЕМИЯ МВР при жените и Главна Дирекция Пожарна Безопасност и Защита на Населението при мъжете.

Пълното класиране може да видите тук .

Снимки от събитието можете да разгледате тук.

 
Републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР - Варна 2019 г.
понеделник, 01 юли 2019

2019_RP_strelba.jpg

От 24 до 28 юни 2019 г. в гр. Варна се проведе републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР. В надпреварата взеха участие 89 служители от 18 спортни клуба към "Спортна асоциация - МВР".

Официални гости на турнира бяха: Директора на ОДМВР Варна - старши комисар Даниел Пашов и заместник-директора на ЦСПП Варна - главен инспектор Живко Станев. Шампиони както при мъжете така и при жените в тазгодишното издание на турнира станаха представителите на ОДМВР Варна. Републиканският преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР беше закрит от началник - отдел Охранителна полиция комисар Илиян Илиев.

Снимки от състезанието може да разгледате тук.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 24 от 338
април 2020
май 2020
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 14
1
2
3
4
5
Седмица 15
6
7
8
9
10
11
12
Седмица 16
13
14
15
16
17
18
19
Седмица 17
20
21
22
23
24
25
26
Седмица 18
27
28
29
30

Млади приятели на полицията

RSS

© 2020 Спортна асоциация МВР