Новини
Благотворителен турнир по мини футбол в памет Емил Шарков.
сряда, 25 октомври 2017

zaglavna1w2.jpg

На 19 и 20 октомври 2017 г. на спортен комплекс „Спортна зона“ с. Герман се проведе благотворителен турнир по мини футбол в памет на загиналият при на изпълнение на служебния си дълг Емил Шарков. В турнира участваха дванадесет отбора от спортни клубове към дирекции на вътрешното министерство.

На официалното откриване присъстваха: старши комисар Доц.Д-р Неделчо Стойчев - ректор на Академия на МВР, г-н Чавдар Атанасов - генерален секретар на "Спортна асоциация - МВР", бившият служител на СОБТ г-н Стоян Саладинов и г-жа Милена Шаркова - съпруга на Емил Шарков.

Шампион стана отборът на Пътна полиция като надделя с 3:0 над другия финалист - отбора на СОБТ. В мача за трето място победител стана тимът на СК Бойл, побеждавайки след изпълнение на дузпи представителите на СК Бистрица.

Снимков материал може да разгледате тук.

 
Републикански турнир "Кракра"- по стрелба с пистолет за служители на МВР, Перник 2017 г.
вторник, 24 октомври 2017

osvob015cov copy.jpg

На 20.10.2017 г. в гр. Перник се проведе традиционният републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР - "Кракра". Организатори на събитието бяха "Спортна асоциация - МВР" и ОДМВР - Перник. В тазгодишното издание на турнира взеха участие 87 служители от 18 отбора при структурите на МВР.

На официалното откриване на турнира присъстваха: Кметът на община Перник д-р Вяра Церовска, заместник - областният управител на Пернишка област Иво Иванов, заместник-кметовете на Община Перник Йордан Павлов и Денислав Захариев. Приветствие към стрелците направиха кметът Вяра Церовска и заместник - областният управител Иво Иванов. Старт на съревнованието даде директорът на Областна дирекция на МВР в Перник старши комисар Димитър Попов.

На турнира по стрелба "Кракра" бяха използвани атрактивни упражнения, които максимално се доближават до полицейската работа.

При мъжете пръв се класира Цанко Близнаков oт ОДМВР Пазарджик.

В индивидуалната надпревара при дамите се наложи Катя Василева от ОДМВР Враца.

В отборното класиране СДВР взеха златото при мъжете, а ГД ПБЗН - при жените.

Kомплексното класиране спечели СДВР.

Класиране. 

Снимков материал. 

 
Предсоящо: Републиканско първенство по футзал за служители на МВР.
сряда, 18 октомври 2017

 

 

 2016mini futbol.jpg

От 23 до 27 октомври 2017 г.  ще се проведе републиканското първенство по футзал за служители на МВР. Срещите ше се играят в спортната зала на "Евроколеж" - с. Оризаре. 

Първенството се организира от "Спортна асоциация - МВР" и ще протече в две фази- групова и елиминаторна.

 

 

 

 
България се класира за финалите на Европейското полицейско първенство по футбол
петък, 13 октомври 2017

2017_bul_dan.jpg

След убедителна победа с 4:0 над Дания националният отбор на България се класира за Европейските футболни финали, които ще се проведат в гр. Прага, Чехия през месец юли 2018 г.

С по две попадения се отличиха пловдивските служители Никола Данчев и Никола Николов . Срещата се проведе на спортен комплекс "Царско село" в столицата и бе ръководена от съдийска бригада от София с главен съдия Димитър Буров.

Официални гости на двубоя бяха: г-н Милко Бернер - зам.-министър на МВР, старши комисар доц. др. Неделчо Стойчев - ректор на Академия на МВР, г-н Чавдар Атанасов - генерален секретар на "Спортна асоциация - МВР".

Снимков материал може да разгледате тук.

 
48-мо републиканско първенство по спортно и приложно ориентиране за служители на МВР.
сряда, 04 октомври 2017

2017_or_novina.jpg

От 26 до 29 септември 2017 г. в гр. Добриноще се проведоха 48-то Републиканско първенство по спортно и приложно ориентиране за служители на МВР и 9-то Републиканско първенство по крос за служители на МВР. Тази година в надпреварата взеха участие 61 състезатели от 17 дирекции на МВР.

Първенството бе открито от главен инспектор Георги Савов - член на УС на СА-МВР, а призьорите в отделните дисциплини бяха наградени от г-н Чавдар Атанасов - генерален секретар на "Спортна асоциация - МВР", зам. - кмета на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов и кмета на с. Баня г-жа Мария Юрганчева.

Снимков материал може да разгледате тук  .

  Класиране.

 
Първата европейска полицейска купа по плажен футбол.
вторник, 19 септември 2017

2017_sa_plajen.jpg

От 9 до 14 септември 2017 г. в к.к. "Златни пясъци"  се проведе първата европейска полицейска купа по плажен футбол.

Организатори на спортното събитие бяха Европейският полицейски спортен съюз (USPE) и "Спортна асоциация - МВР" (СА - МВР). Официални лица на турнира бяха : делегатът на USPE г-н Мариус  Ката-читига ( Румъния), комисар Андрей Ангелов - заместник-директор на ОДМВР - Варна и г-н Чавдар Атанасов - генерален секретар на СА - МВР и директор на ЦБПС при Академия на МВР.

Носител на първата европейска купа по плажен футбол стана воденият от главен инспектор Георги Савов представителен отбор на България, победил Русия с 4:3 на финала. На трето место се класира националният отбор на Унгария.

При награждаването на победителите беше прочетен поздравителен адрес от заместник-министъра на МВР г-н Стефан Балабанов.

Снимков материал може да разгледате тук.  

 

 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 13 - 18 от 276
март 2018
април 2018
По
Вт
Ср
Че
Пе
Съ
Не
Седмица 10
1
2
3
4
Седмица 11
5
6
7
8
9
10
11
Седмица 12
12
13
14
15
16
17
18
Седмица 13
19
20
21
22
23
24
25
Седмица 14
26
27
28
29
30
31

Млади приятели на полицията

RSS

© 2018 Спортна асоциация МВР